Gratis Aanmelden

Neuken in bloedmooie shemale (36)

stijfJanet (36)

Geboren als man, nu levend als vrouw. Nog wel een mannelijk onderdeel bevatten voor extra genot maar voor de rest super slutty. Ik heb een relatie met een vrouw maar merk steeds meer dat ik de laatste tijd toch het gegeil met een lekker manneke mis.

Maak contact met haar
  1. Naam: StijfJanet
  2. Leeftijd: 36 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 23/5/1986
  6. Masterberen: Vaak
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Zonder condoom: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Gisteren
Neuken in bloedmooie shemale stijfJanet van 36
SheMaagd (28)
★★★★★
Mijn vriend en ik laten elkaar vrij om ook met anderen het bed te delen. Zo kan hij af en toe genieten van een echt vrouwenkutje en heb ik de vrijheid om met andere mannen af te spreken. Ik heb een voorkeur voor she-maagd mannen. De lichte onzekerheid en onwennigheid vind ik erg aantrekkelijk, zeker als die man uiteindelijk met een zelfingenomen grijns weer vertrekt.
Neuken met wulpse tranny
LinseyLief (28)
★★★★★
Ik ben maar een gewone dame maar wel een super geile dame. Ik vind het mega geil om als sletje behandelt te worden. Hoe dat is aan jou. Ik ben zeer gewillig, kan deepthroat zuigen, slikken als de beste en hou van seks in mijn gat!
Sex met hete tranny
CarolineLena (28)
★★★★☆
Hoi ik ben Lena, het onderdanige typje van ons twee. Mijn dominante shemale vriendin heet Caroline en wij zouden het best geil vinden als jij ook eens met ons mee komt doen. Let wel op, Caroline bepaalt wat er gebeurt ;)
Sex met bi tranny
traffysam (35)
★★★★☆
Jij bent de dokter en ik de patient, verzorg je me en onderzoek je me van top tot teen?
Contact met hete shemale
Ornella90 (32)
★★★★☆
Wie wil me even lekker komen neuken? Gewoon 1 keer goed neuken en dan weer weg, ik wil verder niets van je.
Contact met hete shemale
GeileCharlotteke (27)
★★★★☆
Mijn naam is Charlotte en ik moet bekennen dat ik verslaafd ben aan seks. Ik zoek dus mannen die aan mijn vraag kunnen voldoen. Ik wil minstens één keer per dag uitgebreid genomen worden, en dan maakt het me niet uit als dat iedere dag een ander is.
Sex met sexy tranny
Lynn
★★★★★★★★★☆
Heb jij een lekkere dikke pik die je wel eens in mijn kontje zou willen steken? Neem dan even contact met me op... Ik ben op zoek naar een nieuwe sexfriend
Sexfriends met Lynn
Judith
★★★★★★★★★★
Jong sletje met tietjes en kort pikje zoekt leuke lieve man voor spannende ontmoetingen. Ik kan heel ondeugend zijn en ook heel erg gehoorzaam. Kom me maar uittesten...
Sexfriends met Judith
Anouk
★★★★★★★★★☆
Ik ben een trans zonder partner en ik zoek hier niet echt een relatie, maar wel een sex partner met wie ik op regelmatige basis plezier kan beleven...
Sexfriends met Anouk
Dinthe
★★★★★★★★★★
Mijn dildo begint te slijten, ik heb behoefte aan een echte pik in mijn achterste. Wie o wie komt me vanavond gelukkig maken? Ik wil je ook graag neuken..
One-night-stand met Dinthe
© 2024 trannyneuken.nl